Stucwerk

Gladstucwerk

Gladstucwerk is een afwerking met een strakke uitstraling. Ruwe en scheve muren/plafonds kunnen op deze manier weer mooi recht gemaakt worden. Gladstucwerk levert een gladde ondergrond voor vrijwel alles: sierpleister (spachtelputz), verf, sauzen, behangen, etc

 

Schuurwerk wanden

Schuurwerk wanden Uniek Sucadoorsbedrijf Beegden MaasgouwSchuurwerk is een wand- en plafondafwerking d.m.v hele fijne zandkorreltjes. De schurende, ronddraaiende beweging bepaalt het uiterlijk van de wanden/plafonds.

  

Spachtelputz

Spachtelputz Uniek Sucadoorsbedrijf Beegden MaasgouwSpachtelputz is een binnen- en buitenkwaliteit sierpleister op kunststof  basis met een grote kleurvastheid. Spachtelputz geeft een mooie korrelstructuur die bij elke interieur past en is in verschillende korreldiktes, zoals 1 mm, 1,2mm, 1,5mm en 2mm  en vele verschillende kleuren verkrijgbaar.
 

Granol

Granol is een sierpleister die ook geschikt is voor binnen en buiten. Het is een sierpleister met een authentieke uitstraling die in vele verschillende kleuren leverbaar is. Ook is granol overschilderbaar met elke latex.
 

Barokputz

Barokputz Uniek Sucadoorsbedrijf Beegden MaasgouwBarokputz is het zelfde als granol, een sierpleister die geschikt is voor binnen en buiten. Barokputz is fijner dan granol en tevens in vele verschillende  kleuren leverbaar en is overschilderbaar met latex.

 
Cemcolori​
Cemcolori is een naadloze, waterdichte en onderhoudsvriendelijke betonlook afwerking voor wanden Dit product heeft  een 100% natuurlijke en robuuste uitstraling en het is bovendien van nature waterdicht. De laklaag die bij Cemcolori wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuilaanslag. De Cemcolori afwerking is dan ook zeer goed reinigbaar.

 

Cemcolori is een hoogwaardig product op basis van een cement en een hars.

 

 

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

FJ Design